Vejrguderne var ubarmhjertige

Dagen i dag skulle danne rammen for det regionale mesterskab i fodbold for drenge, hvor vi traditionen tro deltog. Men vi må være ærlige og sige at vi kæmpede forgæves mod især vejrguderne og dygtigere modstanderhold. 

På en regnvejrstung bane skulle vi spille mod gymnasierne fra Vordingborg, Køge og Næstved. Men da regnen fortsatte, og banen blev mere og mere kørt op undervejs, blev det kun til to kampe. Et smalt og meget unødvendigt nederlag på 0-1 til Vordingborg, hvor vi brændte den ene store chance efter den anden, mens Vordingborg meget symptomatisk scorede efter at en af vore spillere gled i en vandpyt. Andenkampen (mod Køge) blev et større nederlag, hvor prioriteten blev lagt på det sociale frem for det sportslige. Dette viste sig at være den rette disposition, idet vores sidste kamp som tidligere nævnt blev aflyst. Det gav ingen mening at spille kampen, da spillere og trænere var gennemblødte!

Efter et relativt hurtigt bad og tørt tøj på blev der også plads til at få varmen og genopfyldt depoterne hos McDonald's inden vi vendte snuden hjemad vestover. 

Tak til spillerne for at bevare det gode humør på trods af en dag, hvor vejret viste sig fra sin værste side,  samt til Nykøbing Katedralskole som arrangerede dagens stævne.

Brian Johansenshemaleup.net xfetish.club jamporn.net